ELITNA LOKACIJA V ROŽNI DOLINI

Na eni najlepših lokacij v Slovenji ob parku Tivoli in neposredno ob vili Podrožnik ali z drugim imenom Kollmannovem gradu, ki je dandanes protokolarni objekt republike
Slovenije, se nahaja prelep košček raja. Pregovorno je to najbolj zaželena lokacija že vrsto desetletij.

Mikro lokacija je umeščena v najlepši del Rožne doline v samo osrčje prestiža, kjer se v neposredni soseski bohotijo številne diplomatske rezidence in vile.

ČUDOVITA LOKACIJA OB UREJENIH ZELENIH POVRŠINAH

Tihi zahodni del Ljubljane v zavetju Rožnika nudi enkratno priložnost bivanja v sožitju z naravo. Na eni strani gozd, ki se razprostira kamor oko seže in na drugi strani lepo in urbano urejena soseska, ki ta predel povezuje s centrom.

V neposredni bližini se nahajajo številne znamenitosti značilne za Ljubljano. Od živalskega vrta do Cankarjevega vrha na Rožniku, kjer jubilejno prirejajo številne kulturne dogodke.

Za rekreativce je v neposredni bližini veliko število sprehajalnih poti in tekaških stez. Prepredenost s potmi daje Rožniku, ki se nadaljuje v Šišenski hrib, unikatno mrežo povezav, ki nudijo sprehajalcu pestro paleto možnosti za sprehode. Na eni strani se poti stekajo do Koseškega bajerja in Mosteca, na drugi pa se prelevijo v steze parka Tivoli.

BLIŽINA SREDIŠČA MESTA IN VSE POTREBNE INFRASTRUKTURE

Ker je center Ljubljane v neposredni bližini, je posledično dostop do kulturnih, bančnih in zdravstvenih ustanov enostaven ter hiter.

Prav tako je oddaljenost do avtoceste zanemarljiva, saj je z Večne poti urejen hiter dostop do izvoza Brdo. Večino ulic v tem predelu Rožne doline je enosmernih in namenjenih le dovozom do zemljišč, zatorej je promet neznaten in se odvija počasi ter brez hrupa.

Če si želite najboljše lokacije v Ljubljani, vam mir in spokojnost narave pomenita največ ter urbanost in stilna usklajenost vil v vas vzbudita prijetne občutke, ki so plod najvišje kvalitete bivanja, je nakup stanovanja v naši večstanovanjski vili prava odločitev, kajti tega se preprosto ne da preseči.