STANOVANJA


SODOBNE ČISTE LINIJE NA ODPRTO ZASNOVANIH TLORISIH

Stanovanja bodo nudila svežino in domačnost na odprtem in razgibanem tlorisu. Materiali in zunanja podoba rezidence bodo odlično usklajena z naravnim okoljem Rožnika.

Veliko steklenih površin bo v stanovanjih delovalo kot okvir zelenega ozadja Rožnika. Naravna svetloba bo lahko neomejeno prihajala v stanovanja in se dotaknila vsakega kotička doma ter tako ustvarila dodaten občutek prostornosti.

Visoki stropi in funkcionalni prostori bodo odlično izhodišče za postavitev dizajnerskega pohištva ter opreme. Stanovanja bodo s svojim zunanjim prostorom postala osrednja točka družabnega življenja. te edinstvene arhitekturne rešitve si resnično zaslužijo posebno pozornost.

Devet stilsko dovršenih stanovanj se ponaša z odlično načrtovanimi in sodobno zasnovanimi tlorisi. Stanovanja nudijo različne kvadrature in vse potrebne priključke. Vsakemu pripada shramba ter dve parkirni mesti, le najmanjšemu stanovanju eno. Vsako parkirno mesto ima predvideno kabelsko polnilnico za vozila na električni pogon.

MODERNA REZIDENCA Z RAZGIBANO ZUNANJO PODOBO

Rezidenca se bo s svojo sodobno in razgibano zunanjostjo harmonično zlila z naravnim okoljem Rožnika. Nevtralna fasada bo naredila rezidenco elegantno in izčiščeno. Kombinacija lesa in kaljenega stekla se bo lepo povezala z urejeno okolico. Zunanje površine rezidence bodo nudile mir in zasebnost.

Rezidenca Podrožnik bo nudila sodobno življenje z atriji, terasami in balkoni, pogled na naravo bo naravnost očaral, hkrati pa se bo rezidenca nahajala v urbanem okolju mesta obkrožena z vso potrebno infrastrukturo.

RAZPRODANO!