Project name:

КВАРТИРА 3

Project description:

 

Čiste linije, moderna zasnova ter funkcionalen in odprt tloris tega atrijskega stanovanja so bili zasnovani za ljudi, ki iščejo najsodobnejše arhitekturne rešitve, pri katerih so bili uporabljeni vrhunski materiali in upoštevani principi nizkoenergijske gradnje.

Luksuzno 4-sobno stanovanje z atrijem odlikuje premišljen in odprt tloris. Hodnik z garderobo nas popelje v zračen, svetel dnevni prostor s kuhinjo ter jedilnim delom. Iz osrednjega dela vodi izhod na prijetno leseno teraso, ki se nadaljuje v prostoren atrij. Atrij bo z modernim zunanjim pohištvom odličen za sproščanje po napornih dneh. Stanovanje se ponaša kar z dvema kopalnicama ter dnevno toaleto. Poleg kopalnice se nahaja tudi priročen večnamenski prostor. Spalnica prinaša veliko dnevne svetlobe in je izjemno prostorna. Dve dodatni sobi se lahko uporabita in prilagodita vašim željam in potrebam.

Višina stropa stanovanj v objektu je 2,65 m in na mestih s spuščenim stropom 2,50 m.

Stanovanja so bila zasnovana tako, da nudijo kar največ zasebnosti, hkrati pa velika okna zajamejo krasen pogled, naravno svetlobo ter omogočajo dostop do zunanjega prostora.

Stanovanju pripadata dve parkirni mesti v varovani garaži ter shramba.

 


Lega: 4-sobno stanovanje v pritličju
Kvadratura stanovanja:
123,9 m2
Neto stanovanjska površina:
103,5 m2
Terasa:
15,9 m2
Shramba:
4,6 m2
Atrij:
49 m2
Cena (vključuje DDV, 2 parkirni mesti v garaži in kletno shrambo):
620.000 EUR


TLORIS STANOVANJA
TLORIS ETAŽE